Sokat gondolkodtam a napokban, hogy mi lehet a baj a világban?

Mi lehet a baj a környezetemben?

Egy ideje elég sok TikTok videót csináltam és valahogy észre sem vettem, de elértem életem egyik legnagyobb célját amit sose gondoltam volna, hogy ilyen hamar sikerülni fog.

Tudod mi volt az? Négyszemközt most megosztom veled. Ugyanis 3 évvel ezelőtt egy barátnőm segített nekem átjutni egy elég nagy érzelmi és munka válságon amiről a könyvemben is írtam már korábban.
Amit kaptam az életem ajándéka volt, hiszen kaptam egy Életcél konzultációt. Ennek a végeredménye az lett, hogy pár nap alatt újra megerősödtem és megtaláltam újra Önmagam és kialakítottam a Brandem és felépítetem egy céget ami mára elérte, hogy közel 20.000 ember tudja ki is vagyok.

A konzultáció végeredménye mi is lett? Igazából rájöttem, hogy én azért jöttem, hogy segítsek az embereknek tudatosabb döntéseket hozni pénzügyi területen. A legfőbb célom az, hogy az emberek igenis tanuljanak az iskola befejezte után is, mert nagyon fontos ahhoz, hogy haladjunk az életben.

Van egy teóriám, miszerint ha valaki a bevételét az önképzésre költi az biztos, hogy még több és több bevételt tud neki generálni.

Néhány posztom alatt néhányan kommenteltek, hogy milyen könnyű nekem bár az igazat megvalva nem igazán ismernek és nem tudják honnan is jöttem de nekik most írok pár sort.

Gyerekkoromban Szabadkígyóson nevelkedtem fel, ami Békéscsabától 10 kilométerre van. A szüleim nem voltak épp jó módúak, amit sose szégyeltem. Azt gondolom ez segített hozzá, hogy mindent tudjak értékelni és megbecsülni.

2008-ban, 20 éves koromban útra keltem és elköltöztem Győrbe, ahol egy ideig bátyámmal laktam és kemény nettó 65.000 Forintot kerestem. Igen jól olvastad, hiszen akkor ez volt a minimálbér.

Kemény 20 évem volt látni és eldönteni, hogy nem akarok minden nap úgy felkelni, hogy meg kell gondoljam, mikor mit vehetek meg és kivel hova mehetek el.

Büszke vagyok a családomra, mert sok mindenen átmentünk és ezek formáltak azzá az emberré aki ma vagyok. Egy olyan nővé, aki céltudatos és mindig küzd az álmaiért.

Huszonévesen volt, hogy 3 helyen dolgoztam és 15 évesen még dinnye földeken is dolgoztam, hogy mindenem meglegyen és tudjak haladni az életemben.

 

Amit igazán szerettem volna neked elmondani, hogy rájöttem túl kicsiben gondolkodtam, hiszen 2021 szeptemberére elértem 10.000 embert és ez volt az álmom 3 éve. Még mai napig fel sem fogom és mérhetetlen hálát érzek amiért ennyi ember követ. Idestova a napokban már a 17.000 főt is elérte.

Rájöttem, hogy még több embernek akarok segíteni és segítő kezet adni.

Az új cél 1.000.000 ember életét jobbá tenni és segíteni nekik a mindennapokban. Egy élhető országot szeretnék, ahol az emberek mernek kérdezni és tanulni.

Hidd el, hogy benned is több van mint egy minimálbér. Nem szabad elhinned a mérgező embereknek, hogy nem vagy elég jó!

Kezdj el tanulni és keress meg mielőbb, hogy neked is tudjak segíteni…. Mielőtt még késő lenne 🙂

Ölellek

Anita

(A TE pénzügyi mentorod)