Célom, hogy évente 10.000 család életét tegyem jobbá a csapatom segítségével.

ÉPÍTSÜNK EGYÜTT VALAMI NAGYOT!

Részlet a könyvből!

Játszva éldd az életed!

Az utolsó és egyben legnagyobb tanulságom az életben, hogy mire felnőtté válunk addigra túlságosan komolyan vesszük az életet. Emlékszem milyen jó volt gyerekként. Bármi jött szembe velem azt simán megoldottam és lazán vettem minden akadályt. Emlékszem amikor az alapítványban dolgoztam akkor olvastam el L. Ron Hubbard egyik írását és ott találtam meg a választ a játszma képletére.

A játszma nem más mint egy háromszög. Egy játszma szabadságból, korlátokból és célokból áll. Akkor tudsz játszani egy játékot, ha valamilyen célod van vele. Például egy foci meccs célja, hogy megnyerd a játékot. Vannak benne korlátozó tényezők mint például, hogy nem rúgjuk fel a másikat és nem bántjuk egymást a pályán. Mennyivel könnyebb lenne ha mindenkit aki szembe jön letepernénk, nem? Aztán ott vannak a szabadságaink egy játékban. Azt senki nem mondja meg, hogy hogyan is rúgd el vagy hogyan is csináld mert az egyetlen fontos dolog az a cél, hogy  gólt rúgj az ellenfélnek, tehát megnyerd a játszmát.

Gondold hát végig mi volt az a cél ami miatt a jelenlegi munkahelyedre mentél és nézd meg eme három szempont alapján amikor elgondolkozol a váltáson. Nem érzed jól magad ott ahol vagy? Akkor át kell gondolnod, hogy ez tényleg a te játszmád-e. Vizsgáld meg a céljaid és hogy a céged céljai azonosak-e aztán játssz minden nap a szabályok szerint hogy napról napra nagyobb szabadságot érhess el!

Azt kívánom neked, hogy találd meg a célod és küzdj érte bárki bármit is mondd. Csak menj és játszd a játékod amit játszani akarsz!